Manjaro
Image default
Auto

Lease auto Opel

Bij Autoleasecentrale kunt u een groot aantal Opels leasen. Nu is het met de huidige ontboezemingen over sjoemelsoftware wel een beetje gevaarlijk om het over Duitse degelijkheid te hebben, maar een Opel als lease auto is natuurlijk wat anders dan een Volkswagen. Een lease auto van dit bekende Duitse merk heeft u zo op uw oprit staan. U moet alleen nog even het juiste model uitzoeken. Alle lease auto’s van Opel zien er zeer sportief uit. En ze rijden ook nog eens lekker pittig. De betaalbaarheid is een punt waar het ook wel goed mee zit, dus waarom zou u als lease auto geen Opel overwegen?

Lease auto Opel

De Opel Astra Sports Tourer en de Opel Insignia Sports Tour zijn voorbeelden van sportieve modellen die u bij ons kunt u leasen, maar het kan natuurlijk ook best zijn dat u een wat zakelijkere uitstraling ambieert. Dat kan natuurlijk ook, bijvoorbeeld door te kiezen voor een Opel Corsa of Astra. Heeft u veel ruimte nodig dan ligt de Opel Meriva meer voor de hand.

Bijtelling Opel

Is een lage bijtelling voor u een belangrijke voorwaarde? Dan zit u met de nieuwe Opel Corsa uitstekend. Dit model heeft een bijtelling van slechts 14 procent. Let wel op! In 2016 wordt de bijtelling verhoogd. De meeste overige Opel lease auto’s vallen in de categorie 20 procent. Hierbij kunt u denken aan de Opel Mokka, en de Insignia. De Opel Cascada is wat dat betreft een beetje de uitzondering. Deze Opel heeft namelijk een bijtelling van 25 procent. Om exact te weten waar u aan toe bent raden we u aan een offerte te laten maken. De bijtelling heeft naast de uitstoot namelijk ook te maken met de cataloguswaarde van een auto. U zult dus zowel de waarde als de uitstoot moeten kennen. Gelukkig weten wij van beide punten genoeg af. Wij kunnen u dus uitstekend informeren over uw lease auto.

http://www.leaseautocentrale.nl