Manjaro
Image default
Bedrijven

Investeren in vastgoed: de voordelen van beleggen in een vakantiehuis

Denkt u eraan om te investeren in vastgoed en gaat uw voorkeur daarbij uit naar een vakantiehuis? Investeren in een vakantiehuis biedt naast de gebruikelijke voordelen van vastgoed als beleggingsobject ook nog een aantal andere voordelen. Hieronder leest u wat deze voordelen zijn wanneer u kiest voor een vakantiewoning als u in vastgoed gaat beleggen.

Het is een goed idee om te investeren in een leuk vakantiehuis

In vastgoed beleggen heeft minder risico’s dan bijvoorbeeld handel in effecten of cryptomunten. Het investeren in een vakantiewoning biedt ook nog eens een aantal extra voordelen, wat het heel aantrekkelijk maakt. Zeker als u met een betrouwbare partner als Center Parcs Vastgoed in zee gaat. U hoeft dan niet voor het onderhoud van de vakantiewoning te zorgen en ook de verhuur van de woning wordt geregeld door deze vastgoedspecialist. Bovendien sluiten mensen regelmatig een huurcontract voor 15 jaar af, wat betekent dat u ten minste 15 jaar verzekerd bent van rendement op uw vakantiewoning. U kunt het object op elk gewenst moment weer verkopen en ook zelf gebruiken als vakantieadres. Investeren in vastgoed is interessant, toch?

 

Vraag begeleiding van deze expert

Als u besluit om bij Center Parcs Vastgoed een vakantiewoning te kopen, dan heeft u niet alleen een gegarandeerd inkomen, maar u wordt vanaf het moment dat u besluit iets aan te kopen begeleid door de experts van het bedrijf. Ook wanneer u besluit om het vakantiehuisje weer te verkopen wordt u volledig ontzorgd. Uw vakantiewoning wordt bijvoorbeeld te koop aangeboden in Nederland, België, Frankrijk en Duitsland via de partners van Center Parcs Vastgoed en wordt ook op Funda geplaatst. U krijgt bovendien een professioneel fotopakket van uw vakantiewoning en het betreffende park waar de woning staat. Samengevat kunnen we concluderen dat er alleen voordelen zitten aan in vastgoed beleggen bij Center Parcs Vastgoed, en kunnen het van harte aanbevelen. Neem dus snel contact op met deze professional en vraag professionele begeleiding aan als u wilt investeren in vastgoed.