Manjaro
Image default
Beauty en verzorging

Levensveranderende plastische ingrepen

Met de nieuwe cosmetische technieken die er in de plastische chirurgie gebruikt worden, zijn er heel veel dingen mogelijk. Men kan het zo gek nog niet bedenken of er bestaat wel iemand die zo’n operatie heeft ondergaan. Sommige mensen zijn zo geobsedeerd door hun uiterlijk dat ze hun gevoel met de wereld rondom hun verliezen. Zo zijn er genoeg patiënten van plastische chirurgie die steeds verder en verder gaan en uiteindelijk zichzelf niet meer herkennen. Dat komt gelukkig niet veel voor, maar toch zijn deze gevallen een bepalend beeld voor de industrie. Dat is erg jammer, want plastische chirurgie heeft wel degelijk het leven van vele mensen verbeterd. 

Zo zijn er een heel aantal ingrepen die voor mensen een heel ander leven betekend hebben. De buitenwereld heeft dat vaak niet door, maar voor die mensen betekent het een nachtmerrie die eindelijk voorbij is. Denk maar aan kinderen die worden gepest met flaporen, iemand die altijd al een complex heeft over zijn te grote neus of vrouwen die zich onzeker en onvrouwelijk voelen omdat moeder natuur hun heel kleine borsten gaf. Voor deze mensen betekent die plastische ingreep een ingrijpende positieve verandering in hun leven. Ze hebben veel meer zelfvertrouwen en voelen zich beter als persoon.

Vrouwen die een borstvergroting ondergaan, lopen vaak al vanaf hun puberteit met dat idee rond. Ze zijn jarenlang elke dag geconfronteerd met hun kleinere borsten en het is uitgegroeid tot een complex waarzonder ze zich veel beter zouden voelen. Een borstvergroting is voor hen dan een manier om zich beter te voelen en zich eindelijk op en top vrouw te voelen. Dat jarenlange overdenkingsproces geldt bij de meeste mensen die een plastische ingreep laten doen. Mensen die een liposuctie laten doen, lopen al jaren rond met een negatief zelfbeeld dat volgens hen enkel weg zal gaan als dat vet ook weg is.

https://faceland.nl