Manjaro
Image default
Bedrijven

Op zoek naar trouwkleden voor een maatje meer?

Elke bruid verdient het om er mooi uit te zien op haar trouwdag. Ook als ze wat steviger gebouwd zijn. Sommige bruiden vinden het moeilijk om voor trouwjurken boven maat 40 te zoeken. De meeste trouwkleden zijn niet gemaakt voor een maatje meer. Het kan dan voorkomen dat vrouwen met een maatje meer niet zo snel slagen voor een trouwjurk. Het uitzoeken van de trouwjurk moet een leuk moment zijn, ook voor vrouwen die wat stevig gebouwd zijn. Hier werken de vrouwen aan bij het programma Curvy Brides Boutique op TLC. Ben jij ook op zoek naar trouwjurken maat 40?

 

Trouwjurken maat 40 of hoger

Sommige vrouwen vinden het lastig om op zoek te gaan naar een trouwjurk als ze wat flinker zijn. De meeste trouwjurken hebben geen geschikte jurk in hun maat. Hierdoor voelen de meeste vrouwen zich een stuk onzeker. Het lijkt dan net alsof er geen jurk voor hen is. Maar sommige winkels zijn juist gespecialiseerd in trouwkleden voor een maatje meer. Zij hebben een bruidsmode collectie in hun winkel wat bestaat uit elegante trouwjurken met een perfecte pasvorm in grotere maten. Hierbij volgen zij de laatste bruidsmodetrends. De meeste trouwjurken maatje meer accentueren juist de mooie, vrouwelijke rondingen. Hierdoor voelt iedere bruid zich spectaculair op haar trouwdag.

 

Curvy Brides Boutique

Bij het TLC-programma Curvy Brides Boutique helpen Jo Cooke en Alison Law mensen met een grotere maat bij het vinden van een mooie bruidsjurk. De presentatrices begrijpen maar al te goed dat dit voor hen moeilijk is, want zij hebben zelf ook een bruidsjurk moeten uitzoeken toen ze wat forser waren. Het vinden van een trouwkleed is voor de meeste vrouwen erg lastig, maar voor wie bovengemiddelde maten heeft, kan het een nachtmerrie zijn. Tijdens de afleveringen zijn er verschillende vrouwen te zien die allemaal andere problemen ervaren. Rosie die al drie keer langs is geweest en nog steeds geen trouwjurk heeft gevonden. Of Vanessa die met haar vriend gaat trouwen die 21 jaar jonger is. Het is zijn eerste bruiloft en hij wil haar zien in een traditionele trouwkleed. Waar zij niet van houdt.

https://www.bruidsmodeland.be/