Manjaro
Image default
Bedrijven

Zo geef jij je tuin een make-over met een klein budget

Ben je in de zomer liever buiten dan binnen? Dan kun je jouw buitenruimte net zoveel aandacht geven als binnen. Heb je misschien geen heel groot budget om je tuin een nieuwe look te geven? Zelfs met een budget van bijvoorbeeld €500 kun je al veel doen om je tuin een compleet nieuwe look te geven. Onderstaande tips kunnen je een goed voorbeeld geven van hoe jij je tuin een hele nieuwe uitstraling geven zonder diep in de buidel te hoeven tasten. Lees snel verder!

Voor welke accessoires kun je gaan?

Een nieuwe tuinset kan erg duur zijn. Als je al een mooie tuinmeubelset hebt, voeg dan een mooie set meubelen toe om de tuin op te knappen. Denk bijvoorbeeld aan een hangmat, een hangstoel of een bank. Deze trekken vaak veel meer aandacht dan een simpele tuinset en zorgen direct voor dat “nieuwe gevoel”. Daarnaast kosten deze veel minder geld dan een compleet nieuwe tuinset. Ook is een tuin is geen tuin zonder planten en bloemen. Een klein budget betekent niet dat er geen ruimte is voor nieuwe planten en bloemen. Als er ruimte is in het budget, kun je wat vrijmaken voor een paar vaste planten. Denk bijvoorbeeld eens aan olijfboom. Of kies voor een palmboom, die zijn meestal veel goedkoper en kunnen vaak jaren meegaan, super handig! En wist je dat kamerplanten in de zomer ook buiten kunnen staan?

Wil je voor een wat luxere look gaan? Ga dan eens kijken voor een opblaasbare hottub. Een opblaasbare hottub kan je tuin een luxe uitstraling geven zonder dat je een volledig zwembad hoeft aan te leggen. Zeker in de zomer kan een opblaasbare hottub een super fijne toevoeging zijn aan je tuin!

Voor welke look kun je gaan?

Je tuin zal er in de herfst en winter waarschijnlijk niet zo uitzien. Dus is het aan te raden om te beginnen met een grote schoonmaak. Het is geen leuk werkje, maar het moet helaas gebeuren. Veeg alle bladeren bij elkaar, verwijder onkruid en maak je tegels indien nodig schoon met een hogedrukreiniger. Zo is je tuin weer een beetje klaar voor de zomer en kan je tuin al snel een hele nieuwe look krijgen. Kies daarnaast ook voor niet te veel spullen en lampjes. Dat maakt je tuin alleen maar drukker en voller. Dat is niet heel bevorderlijk voor de sfeer en ook zeker niet voor je beurs!

https://outathome.com/nl/spa-bubbelbaden/opblaasbare-hottub-spa