Manjaro
Image default
Auto

Goedkoop parkeren op de luchthaven

Tien jaar geleden zouden de woorden goedkoop en parkeren op de luchthaven nooit in dezelfde zin gebruikt worden.

Omdat vliegreizen steeds populairder worden en het aantal mensen dat vliegt stijgt, stijgt ook de concurrentie voor het parkeren op de luchthavens. De exploitanten van parkeergelegenheden op de luchthavens konden zo hun prijzen verhogen en parkeren op de luchthaven werd bijna onbetaalbaar.

Met de stijging van de goedkope vluchten die beschikbaar zijn met goedkope maatschappijen zoals Easyjet en Ryanair, zagen we een toename in het aantal mensen die naar het buitenland reizen.

Bedrijven, die deze trend zagen, begonnen met het opkopen van grote kavels goedkope grond. De kavels die zij verkregen waren vaak in de buurt van industrieterreinen en binnen tien minuten rijden van de luchthaven. Het enige wat ze nodig hadden was een veilige verbinding, een beveiligd kantoor, 24 uur per dag personeel en voertuigen om de klanten naar de nabijgelegen luchthaven te vervoeren.

Deze lage overhead-kosten betekende dat de nieuwe exploitanten van parkeergelegenheden de kosten van parkeren konden drukken en de klanten overnamen van de exploitanten van de luchthaven. Zoals op elke markt brengt concurrentie prijsverlagingen en plotseling hadden reizigers een aantal keuzes voor het parkeren bij de luchthaven tegen lage prijzen.

De komst van direct beschikbare internetverbindingen in combinatie met de goedkoop parkeren bij de luchthaven zorgde ervoor dat providers websites gingen bouwen om hun parkeerdiensten te verkopen en plotseling kwam de macht weer terug in de handen van de consument waardoor de prijzen weer daalden.

De laatste fase van ontwikkeling is de opkomst van vergelijkingssites voor parkeren op de luchthaven, die voor bepaalde data een selectie van de beschikbare parkeerplaatsen en de prijzen zullen vinden. Kortom, de klanten die op zoek zijn naar parkeerplaatsen op de luchthaven hebben het nog nooit zo goed gehad.

Daarnaast kunnen parkeerplaatsen nu vooraf gereserveerd worden, waardoor je vaak in aanmerking komt voor nog meer kortingen en er zijn een aantal diensten opgedoken om jouw de stress van parkeren op de luchthaven uit handen te nemen. Dit zijn op de eerste plaats de Meet and Greet diensten, waarbij de exploitant de klant naar de luchthaven rijdt, om vervolgens hun auto voor de duur van de reis veilig te parkeren. Bij terugkeer wordt de klant opgehaald met hun eigen auto zodat ze meteen verder kunnen reizen.

Voor meer informatie en offertes voor goedkoop parkeren op luchthaven Schiphol bezoek je 247parkerenschiphol.nl.

 

http://247parkerenschiphol.nl/