Manjaro
Image default
Auto

Lease nu de schitterende International Van of the year 2016

De Volkswagen Caddy heeft deze titel niet zomaar verdiend. Volkswagen heeft maar liefst zeven keuzes uit bedrijfswagens waardoor er ook voor jou altijd een geschikte wagen van je keuze tussen zit. De ruime keuzemogelijkheid zowel in kleuren als modellen, de goede en betrouwbare kwaliteit van Volkswagen en de aantrekkelijke financieringsmogelijkheden maken een Volkswagen Caddy leasen de ideale optie om je bedrijf compleet te maken. Daarbij komt dat Volkswagen al meer dan 65 jaar een van de meest gekozen bedrijfswagens is en daarmee is deze wagen een goede keuze voor kleine, middelgrote en grote ondernemers.

Welke Volkswagen Caddy leasen?   

Alle types Volkswagen Caddy hebben een grote functionaliteit en flexibiliteit, geavanceerd besturingssysteem en een laag brandstofverbruik. Als je kiest voor een van deze bedrijfswagen kun je kiezen uit de volgende opties: Caddy met enkele of dubbele cabine, Caddy kombi, Caddy pick-up enkele cabine, Caddy pick-up dubbele cabine, Caddy chassis enkele of dubbele cabine. Laat je goed informeren bij je dealer of leasemaatschappij zodat je zeker weet dat je een bedrijfswagen kiest die bij je past. Een Volkswagen Caddy leasen is een aanwinst voor je bedrijf.

Comfort en mobiliteit           

Bij operational lease ben je economisch gezien geen eigenaar van het voertuig en daardoor kun je niet profiteren van fiscale voordelen als BTW teruggaaf. Maar omdat de auto niet hoeft te worden aangeschaft kun je wel profiteren van andere voordelen als een tank-card, persoonlijke service en daarnaast blijft het kapitaal in je bedrijf. Een Volkswagen Caddy leasen doe je voor 72 maanden en je kunt er tot 20.000 kilometer per jaar mee rijden. Er zijn ook andere mogelijkheden om deze wagen te leasen waaronder Financial Lease en Flexibel Lease. Kortom, je rijdt deze wagen tegen aantrekkelijke voorwaarden en je krijgt comfort en mobiliteit waardoor een Volkswagen Caddy leasen een weloverwogen keuze wordt

http://www.autoleaseneenmanszaak.nl/super-deals/volkswagen-caddy-leasen