Manjaro
Image default
Woningen

Slotenmaker, een prachtig vak!

Als u de term slotenmaker Rotterdam hoort dan denkt u ongetwijfeld eerst aan het bijmaken van sleutels. Dat is een van onze voornaamste werkzaamheden, maar wist u dat ons werk veel meer om het lijf heeft dan enkel sleutels bijmaken?

Deur openen zonder sleutel

Helaas komt het regelmatig voor dat we door Ambulance of Politie worden ingeseind om een deur te openen van een woning bij noodgevallen, omdat de eigenaar óf door een ongeval óf door een misdrijf de deur niet zelf kan openen. Snelle actie is dan geboden, en die bieden we. Ook deurwaarders doen regelmatig een beroep op ons bij bijvoorbeeld uitzettingen of ontruimingen.

Vervanging en reparatie van sloten

Nog twee veel voorkomende taken van de slotenspecialist: het repareren van defecte sloten, of vervanging van sloten. Mensen staan er niet bij stil dat sloten ook slijten door gebruik. Het is immers heel vanzelfsprekend dat uw slot altijd werkt…. Tot hij eens dienst weigert. U kunt dan vertrouwen op de snelle en voordelige service van uw lokale slotenmaker Den Haag. Dit geldt natuurlijk ook als u uw sloten wilt vervangen, vernieuwen of als u sloten bijgeplaatst wilt hebben.

Inbraakschade

Ook het repareren van inbraakschade behoort tot ons takenpakket. In overleg met u wordt gekeken wat we voor u kunnen doen. Vervanging van beschadigde sloten, reparatie of vervanging van een opengebroken raam of deur, of vervanging van al uw sloten: wij plooien ons naar uw wensen, want het gaat uiteindelijk om uw gevoel van veiligheid in wat weer uw eigen veilige haven moet worden.

Inbraakpreventie

Hierbij denken de meeste mensen direct aan een alarminstallatie. Desgewenst plaatsen en installeren we die voor u, maar u kunt ook op ons rekenen voor het plaatsen van 3-punts sloten, sloten met kerntrekbeveiliging en het (bij-)plaatsen van deur- en raamsloten. Uw beveiliging is bij ons in betrouwbare handen!